Werkplaats Zuiderdreef 6 B 2151CM NIEUW-VENNEP
Verkoop Grevelingenstraat 79-A 2161WE LISSE
Vandaag geopend van

Onderhoud

Onderhoud je auto en bespaar kosten door jaarlijks onderhoud

Wat is er nou vervelender dan autopech welke voorkomen had kunnen worden door jaarlijks onderhoud. Voorkom pech en laat ons het onderhoud van uw auto verzorgen. Van een kleine beurt tot een grote beurt, je kunt voor uw onderhoud bij Autobedrijf van Nobelen terecht. Niet alleen kan autopech worden voorkomen, maar ook kun je onveilige situaties op de weg voorkomen en bespaart u gemakkelijk kosten op dure reparaties die door uitgesteld of achterstalligonderhoud kunnen komen. Maar wanneer is mijn auto nou toe aan een onderhoudsbeurt? Dit verschilt per merk en type auto. Bij Autobedrijf van Nobelen is elk merk en type auto welkom. Ook voor het onderhoud van een elektrische auto kunt u bij ons terecht. .

een kleine beurt?

Tijdens een kleine beurt wordt je auto op meer dan 25 punten gecontroleerd door een van onze monteurs. Om ervoor te zorgen dat je auto in perfecte staar blijft kijken onze monteurs naar onder andere de banden, verlichting, remsysteem en het uitlaatsysteem. Het verversen van de olie en de oliefilter en het bijvullen van andere vloeistoffen behoort tot de standaard uit te voeren werkzaamheden bij een kleine beurt. Door middel van een checklist met 25 punten wordt uw auto gecontroleerd om weer veilig de weg op te kunnen.

een grote beurt?

Wanneer is uw auto toe is aan een grote beurt? Dit verschilt per merk en type auto. Niet iedere auto heeft om de 2 jaar groot onderhoud nodig en zijn ook merk en type auto’s die pas na 3 of zelfs 4 jaar of 60.000 km een grote onderhoudsbeurt nodig hebben. Bij de grote beurt doen we extra werkzaamheden zoals het vervangen van het luchtfilter, brandstof filter en soms ook de bougies dit alles heeft te maken met de onderhoudsrichtlijnen die uw auto fabrikant voorschrijft. Door middel van een checklist van 90 punten wordt uw auto gecontroleerd om weer veilig op de weg op te kunnen.