Auto onderhoud Nieuw-Vennep

Door uw auto jaarlijks te laten onderhouden, voorkomt u onnodig dure reparaties en onveilige situaties. Maar wanneer is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Dat verschilt per merk en type auto.

Wij adviseren u graag over welk onderhoud uw auto nodig heeft, zodat u alleen datgene laat uitvoeren dat nodig is. Daardoor bespaart u op de onderhoudskosten, zonder dat dit ten koste gaat van de conditie van uw auto.

Neem contact op voor advies of plan online een afspraak in als u al weet welk onderhoud uw auto nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud aan elektrische auto’s.


Afspraak inplannen

Dit kunt u van ons verwachten

Eerlijk auto onderhoud

Wij voeren alleen het auto onderhoud uit dat echt nodig is.

Geen duur dealerpand

Daardoor rekenen we een lager arbeidsloon dan de meeste dealers.

Merkonafhankelijk

Dat ziet u terug in de scherpe prijzen voor auto-onderdelen.

Vervangend vervoer bij onderhoud

Zo blijft u tijdens de onderhoudswerkzaamheden mobiel.

12 maanden garantie

Op al het uitgevoerde onderhoud krijgt u 12 maanden garantie.

Gratis mobiliteitsservice

Als u uw auto volgens de voorgeschreven fabrieksspecificaties bij ons laat onderhouden.

Veelgestelde vragen

Welk auto onderhoud wordt bij een kleine beurt uitgevoerd?

Bij een kleine beurt werken we een checklist van 25 punten af, zodat uw auto weer veilig de weg op kan. Zo controleren we onder andere de conditie van de banden, het remsysteem, de verlichting en het uitlaatsysteem. Daarnaast verversen we diverse vloeistoffen, zoals de olie.

Welk auto onderhoud wordt bij een grote beurt uitgevoerd?

Bij een grote beurt worden de werkzaamheden van een kleine beurt uitgebreid tot 90 checks. Bijvoorbeeld met het vervangen van het luchtfilter, brandstoffilter en indien nodig de bougies.

De precieze invulling van de grote beurt is afhankelijk van de onderhoudsrichtlijnen van de autofabrikant. Datzelfde geldt voor de frequentie waarmee een grote beurt nodig is. Sommige auto’s hebben bijvoorbeeld pas om de 2 jaar of 60.000 kilometer een grote beurt nodig.

Hoe weet ik of het uit te voeren onderhoud echt nodig is?

Voor het auto onderhoud nemen we de onderhoudsrichtlijnen van de autofabrikant als uitgangspunt. Daarnaast kunnen we de auto-onderdelen die we hebben vervangen aan u laten zien als u uw auto komt ophalen. Zo weet u zeker dat het aangegeven onderhoud is uitgevoerd.

Afspraak inplannen